nya steg frammåt

idag tog elliot sina första steg på egen hand! =D han tog några steg åt sidan, o sen ett två steg framåt.. men sen ville han inge mer.. men det kommer väl så småningom. han vågar inte riktigt ta stegen om man inte håller i honom.


var hemma från jobbet idag också, men imorgon ska jag jobba igen.. känns som att det är på tiden nu. 1,5 vecka sen jag jobbade senast..eftersom jag bara jobbar typ varannan vecka så blir det ju så..
men måste visa upp mig lite nu känner jag.. vill ju försöka få fler timmar också, får se vad dom säger när jag ska ha "utvecklingssamtalet" nån gång framöver.


bara två dagar kvar nu tills besiktningen.. sen är det snabba ryck som gäller..måste fixas en massa innan helgen, så vi hinner säga upp lägenheten o diverse annat.


ska leka o busa lite med elliot nu, han är gnällig! sen kanske lägga honom en stund så han får vila.

hemma o sjuk idag..

sjukanmälde mig idag.. har rethosta o ont i halsen på nätterna o morgonen..
men ska nog jobba på söndag, känns som att jag inte kan va hemma en massa.. borde jobba de timmarna jag har..
men imrogon är jag hemma, så ringer jag jobbet imrgon o säger om jag kommer på söndag eller ej..
är ju endå ledig på måndag, så borde ju orka jobba en dag, o sen tisdag, onsdag o torsdag..
sen på fredag åker jag o elliot till sthlm över helgen! =) ska bli roligt!

vad har mer hänt idag då..
har varit jättefint väder, så vi gick ut o gick en sväng med kiwi.. lät henne springa på gården också.. gud va hon sprang!
ska bli så skönt om vi flyttar till huset, då kan hon va ute på gården o springa mer.. men måste först hängna in gården så hon inte springer bort.

på måndag är det besiktning på huset, o efter det måste vi ju bestämma hur vi ska göra. hoppas dom inte hittar några fel på huset, då flyttar vi!
ska försöka passa på o mäta köket när vi är där på måndag, så vi kan beställa köket om vi väljer att köpa huset!
väljer vi o köpa huset komemr det bli en intensiv vecka.. måste till baknen o fixa lånet, skriva på alla papper, fixa uppsägning på lägenheten, fixa dagisplats på nya stället osv osv.. är mycket som ska fixas!
men samtidigt superroligt!

på måndag måste jag ta tag i min viktminskning igen.. måste sluta fuska som jag gör nu.. tillbaka till LCHF kosten o hålla mig till den. vet ju att det är det bästa för mig, o att jag mår bättre av det.. o att jag går ner i vikt också!
var föresten en väldigt intressant debatt om livsmedelverkets kostråd o fett på Kalla fakta i söndags (tror jag det var). man märker ju hur köpta livsmedelsverket är.. illa!
så tallriksmodellen är inte de bästa kosten.. som man så länge trott..
o fett är inte dåligt, fett är bra! folk borde verkligen få upp ögonen mer för LCHF, o forskarna o "experterna" borde ta o lyssna på dom som testat LCHF o se hur dom mår.. alla jag hört om mår bättre av den dieten, o många med diabetes har kunnat slutat eller kunnat dra ner på medecineringen när dom börat med lchf! o de tkanju inte va helt utan anledning..
så jag hoppas att det kommer ut mer forskning på LCHF kosten, o att experterna inser att dom har fel, eller snarare erkänner att dom har fel!
om jag orkar kan jag försöka lägga in vad jag äter varje dag fr.o.m måndag.. o skriva viktminskningen!

förkylningsdax

känner mig bara dåligare o dåligare.. har jordens huvudvärk så nu kommer nog förkylningen slå till! jag som ska jobba imorgon.. men får se imorgon om jag känner mig bättre eller sämre.. så får jag väl avgöra då hur jag gör.. lite typiskt att jag blir förkyld när jag ska jobba, har ju haft en vecka på mig nu att vara förkyld..

annars har det inte hänt så mycket idag.. sov till ca 11, emil gick upp med elliot.. skönt o få sova tills man själv vaknar..
var o handlade på eftermiddagen sen har vi inte gjort så mycket mer.

blir kladdkaka o tv ikväll.. fuskar som bara den med dieten, men måste föröska ta tag i det snart.. har ju fortfarande en massa kilon att gå ner.

hoppas elliot snart somnar så vi får lite egentid. o så vi kan komma i säng itid ikväll.

hejhopp!

Välkommen till min nya blogg!

ska väl försöka mig på detta igen.. så får vi väl se hur länge det går innan jag helt glömmer bort denna blogg..
vet bara inte vad jag ska skriva, o hur jag ska få tid o ork till det.


händer som inget roligt knappt..
är ledig nu fram tills på fredag, då ska jag jobba igen i 6 dagar, men håller på o blir förkyld (typiskt nog), så får se på fredag hur jag mår.. hoppas jag håller mig frisk, måste försöka vara borta så lite som möjligt nu.. så vi får in lite pengar.
om ca 1,5 vecka åker jag o Elliot till sthlm tillsammans..vi ska åka tåg dit upp så hoppas det går bra att ta med vagnen o väska på tåget, o samtidigt hålla koll på elliot.
men ska bli kul o få träffa kusinerna o så dom får träffa elliot!
ska även bli kul o se hur stor min kusins fru blivit, dom ska ha bebis i januari. blir då elliots tremänning! o andra bebisen/barnbarnsbarnet på våran farmor o farfars sida! men ska bli kul!

på måndag ska vi ha besiktning på huset, o sen är det tänkt att vi ska bestämma oss helt hur vi ska göra med huset, men är det inga större fel på det så köper vi det. spännande o läskigt samtidigt!
men va kul det skulle va o ha sitt eget, få göra som man vill.
blir iså fall tillträde till huset i december nån gång, men ska först börja renovera köket, sen flyttar vi in.. ska riva ut alla skåp, byta golv o tapetsera/målas, o sen in med nya skåp o vitvaror!
Sen är det resten av huset som ska göras iordning, men får ta lite i taget.


min mamma var föresten här ihelgen. hon kom hit i lördags o åkte igår kväll.
första gången hon var på besök här i växjö så det var roligt, hoppas hon tyckte det också. elliot tyckte iaf att det var kul o få träffa mormor lite!
om ca 3 veckor kommer emils föräldrar ner o hälsar på, blir även 1års kalas då!
tänk, han blir ett år om mindre än en månad. helt otroligt hur fort året har gått. känns som att det var igår som han föddes.

ska göra mig iordnign för sängen nu..klockan börjar bli mycket.

RSS 2.0