EN stressfri dag!

weeehooo EN stressfri dag, var väldigt länge sen!
hade som "mål" att gå o sova senast 24.. sagt o gjort, gjrode mig iordning, men pratade lite i telefon en stund.. så klockan blev väl snarare 01.. men, är ju ändå bättre än 02 som det blivit tidigast de senaste veckorna.
hur som, sov dåligt inatt, men var ändå ganaks pigg imorse då klockan ringde, snoozade lite, sen klev jag upp, elliot sov fortfarande, gjorde mig iordning, sminkade mig! sen vaknade elliot, vi åt frukost,
klädde på honom, gav kiwi mat, packade iordning "dagisväskan" o så gick vi till dagmamman, lugnt o fint!
jag t.o.m kände mig stressfri! helt otroligt! brukar oftast bli snabbt ut med kiwi, slänga in elliot i bilen o köra till dagmamman, men idag har jag TID på mig!
kunde t.o.m köra lugnt o sannsat till jobbet..o det händer aldrig! kom 5 min innan jag började (startade dock lite för sent hemifrån), men kände mi aldrig stressad till jobbet, vilket är ju det viktigaste!

så hela dagen har jag inte varit stressad, såååå skönt! mått så mycket bättre! varit glad o pigg hela dagen!

t.o.m så jag haft energi o gjort NÅTT hemma.. målade elliots träbokstäver, som han ska få ha på väggen! :)
även skrivit ner saker vi ska köpa, så vi kan fixa klart fler saker i huset! :) så nu ska vi bara försöka orka göra dom också! men fortsätter det såhär så orkar jag nog i helgen! måste försöka göra nått!

dax o göra mig iordning nu, ska jobba imorgon, o vill inte behöva stressa imorgon heller!


en ganska kul sak ja fick veta ikväll när jag o emil diskuterade lite.. han o catta hade pratat om att jag o catta kanske borde träffas, HAHHAHA klockrent! undrar dock hur jag skulle betee mig, det vet ja inte själv.. ska jag va jordens bitch mot henne eller ska jag ge henne en chans? känns ju dumt o lära känna henne, varför ska ja liksom göra det?
men vill nog ändå träffa henne.. se vad hon är för en sak! , ja, jag kallar henne för SAK nu..

nattinuffsan tuffsan!

dagarna går..

har hänt en del sen jag skrev sist!

var till gbg i fredags till lördag! var trevligt o träffa Åsa, var länge sen!
hon hade precis flyttat tills sin nya lägenhet, jättemysig var den, superfint badrum o mysig liten kokvrå!
vi åt lite mat o så drack vi! o jag blev väl lite full hahha somnade i åsas säng vid 00 snåret, vaknade vid 03 haha var såååå trött! har ju vänt dygnet helt i flera veckor, o med lite alkolhol i kroppen så blev man ju inte direkt piggare ;) hehe

men var kul! skönt o komma bort lite!


vad har mer hänt då.. jag o emil bara bråkar o bråkar! går inte ha en diskution med honom... suck!
hoppas vekrligen pappa, tommie o mamma kommer ner hit, skulle va söknt o träffa lite vättigt folk, o få lite hjälp! o kul o träffa dom också! :) så får dom se hur fint vårat kök blivit, o så kanske vi lyckas få till sovrummet också! :) går ju snabbare med hjälp, o är vi då 4 personer så fixxar man ju det ganska fort!

haft två stressiga dagar också.. fått som dålig vana att snooza på morgonen, dumma mig! o så stänger jag av alarmet o försover mig. kom 10 min för sent till jobbet igår, o dagen innan kom jag dock i tid! men fick skynda mig hemma.. stressigt!
sen i söndags så gick massa saker emot oss i kassan på jobbet! dels startade inte ena datan, sen hittade vi inte nyckeln till entredörrarna, så fick inte upp dom först, sen så pajjade våran ena skrivare! helt otroligt hehe
sen så lyckades en i kassan skriva ut 4 A4-sidor på en kvittoskrivare, blev väl typ en hel rulle med papper hahha


idag har jag varit ledig, var i stan i förmiddags, UNDERBART säger jag bara! bästa på länge! det behövde jag!
varit glad hela dagen!
emil åkte till jobbet strax efter 12, han ska jobba imorgon bitti, så han skulle jobba in lite tid.. så slutar han tidigare idag.. men han åker till Catta så fårinte se skymten av honom förrens imorgon kväll då jag kommer hem från jobbet ca 20:40!
så får väl förska prata med honom då..
undrar om han minns att han ska klippa gräset.. börjar nog bli långt nu igen!
han plockade iaf ur diskmaskinen idag, o fyllde den igen! det gjorde mig glad såklart!

nu ikväll har jag o elliot ätit middag, var en sväng på affären o köpte lite saker.. bla en piggelin glass, det gillade elliot hhee han vart jättekladdig, så fick duscha honom o det var inte populärt för fem öre! skrek som en stucken gris.. måste föröaska bygga ihop våran pool så vi kan bada lite i den! :) måste köpa ett överdrag så vi inte får så mycket skräp o skit i vattnet bara.. o en förlängningssladd!
så har jag kört igång en tvätt också!


blev introducerad i Spotify denna vecka också! ÄLSKAR det redan! hehe så bra, värsta spellistorna! jag är ju så efter med allt hahaha

snart semester också.. jobbar sista dagen torsdag v 28, sen semester till den onsdag v 33 =D undrbart! hoppas man får något gjort bara.. o att man hinner njuta lite av solen o sommaren!

Elliot kollar på youtube nu, på teletubbies och Pingu! hehe det gillar han!

snart dax o natta grabben, sen försöka orka plocka lite hemma! serut som en krigszoon o orkar inte ha det så! vill ha ett fint hem som man trivs i!


Enjoy the Silence

http://www.youtube.com/watch?v=Lx58hXh4pVA



kul att jag får va hemma själv o ta hand om allt! elliot är gnällig, skrikig o bara river i allt! o där står jag, ska ta hand om honom, städa upp efter honom, passa djuren, försöka få nått gjort, laga mat!
jag håller på o explodera snart! detta fungerar inte!
emil bara sticker, han gör ingenting hemma.. jag får göra allt, jag får dra hela lasset själv! han kan inte sätta sig ner o prata med mig hur vi ska göra.. alltid jag som får dra upp detta o va på honom!

känns som att jag gått på en väg, sen trillat ner i en stor grop, o där ligger jag, o det bara öser ner massa jord över mig.. samtidigt som jag ska klättra upp ska jag även fortsätta frammåt.. det går inte!

sen så får jag jämt massa sms av emil d¨han jobbar, o då är det massa "gnabb" hela tiden.. varför? han kan inte prata med mig när han är hemma.. men över sms då haglar gnabbet o då kan han ju faktist "diskutera" med mig!

skulle vekrligen behöva någon vän nu som kan va med mig, hjälpa mig! men ja, vart finns dom? ja precis, flera mil ifrån mig..
här känner jag ju inga, inga som kan va hos mig nu, umgås med mig, hjälpa mig.. allt folk jag känner här nere är ute efter en sak... eller så är dom inte hemma, eller så kan do inte för dom har ju faktist ett liv!

jobbar imrogon o torsdag, sen så är det midsommar, o då lär han väl sticka till henne.. o jag får va själv hemma med elliot! kul!

idag blir elliot föresten 1,5 år! min lilla pojke har blivit så stor!

dax o göra pannkakor nu o ta hand om lillemannen som skriker som ett brandlarm!
sen förska orka fixa allt annat också!

saker o ting förändras..

saker o ting förändras.. o det kan gå FORT! men vad ska man göra? hm..


vad har hänt den senaste tiden då.. var ju ett tag sen jag skrev nu..
jag har ¨fått en dålig vana, jag är vaken halva nätterna.. måse bli ändring på det nu!

igår var jag på personalfest o Gemla, mycket trevligt! vi åt vilt, så jag åt älgkött, sååååå undebart gott! var väldigt många som var där, vilket var kul! emil kom o hämdade mig typ halv tolv..
tidigare igår så var jag hos Robin, o vi töjde mitt hål i tungan lite! :P köpte en kortare stav som även var lite tjockare, så nu är den 2mm tjock! sååå kul! skönt med en kortare stav faktist, har ju haft läkstaven i sen jag gjorde piercingen, vilket är typ 6 år? robin har typ 4 mm i tungan :P hehe men så mycket ska jag inte ha! kanske töjer ett snäpp till! sen får det nog räcka!
träffade honom även tidigare i veckan! treligt trevligt! så kul o umgås med o bara snacka!

vad har mer hänt då.. var i stan i förrgår eller när det var, parkerade bilen på en parkeringsplats, träffade en, pratade med honom.. sen så skulle han jobba så jag gick o köpte två tröjor o nya linser, sne när jag kommer tillbaka till bilen, ca 10 min efter att min parkeringstid gått ut, då står en lapplisa på bilraden bakom där jag står, puuuuuh, ingen parkeringsbot! yes vilken tur jag hade! sedan åkte jag hem till Robin, var där några timmar..eller snarare massa timmar haha, sen åker jag till McDonalds i stan för o få i mig nån mat, men då stoppar polisen mig, för att jag kör på en gata som man tydligen inte får köra på efter 22, vilket jag inte hade någon aning om, så slapp 1000kr i böter där också! puuuh, dubbeltur!

vad har mer hänt då? mellan mig o emil blir det väl inte direkt bättre om man säger som så... han verkar så kär i denna Catta som hon så fint kallas för! o hon är så kär i honom.. hm.. verkar som att han ska flytta dit ett tag!
säger då till emil att han måste ju liksom hjälpa mig o renovera klart det vi påbörjat.. men icke, han tycker vi ska ta hit hantverkare, men hur billigt blir det då? säger då att han själv får betala det, men nä, då ska jag betala hälften.. fel att han istället bara hjälper mig med detta! bara man tar tag i det o börjar, då flyter det ju på sen! om han nu ska flyutta så är det ju jag som får bo i denna röra, kul för mig?! nä!
undrar även hur fan han ska lösa det med elliot, för ska han flytta får han ta elliot varannan vecka, men hur i helvete han ska lösa det det vet jag inte.. Catta bor dessutom inne i stan, vilket är ca 3 mil från grimslöv, blir ett jävla körande fram o tillbaka, hämta o lämna på dagis! jag kan dessutom inte ändra mitt schema förrens efter sommaren, så ja.. blir intressant hur han tänkt lösa detta. känns verkligen inte som att han tar något ansvar för fem öre! ha säger att han beteer sig som mig, men nej, det gör han inte! jag är borta sent på kvällarna, då han ändå skulle sovit osv.. o jag gör iaf nått hemma, tex varje dag jag är hemma (o dom dagarna jag har tid då jag jopbbar) så fixar jag disken, torkar av osv.. gör han det? nä!
jag vek all tvätt för nån dag sen.. tyckte han kunde lägga in det i skåpen för jag skulle till stan, men nä, dom står fortfarande kvar där jag lämnade dom! så blir väl att jag får fixa det..
är jag som tog initsiativ till o måla ena fönstret i köket för typ 2 veckor sen..  kommer bli ett helvete för mig o göra allt detta själv!

nä, dax o plocka lite mer här hemma.. känns som att man inte gör annat.. ändå ser det ut som en jävla krigszoon här hemma!
kul, kommer för övrigt en räkning på emils data denna månad på 10.000kr som jag ska betala! weeehoooo! vilken jävla present till honom! en ny data, sen lämnar han mig! =O ska bli kul o se vad jag får i kombinerad födelsedagspresent o julklapp?! inget förmodligen va?

nä, dax o återgå till verkligheten!
längtar för övrigt tills imorgon! hoppas denna dag går fort! riktigt fort!

btw, elliot blir 1,5 år på tisdag! helt otrligt va fort det gått! redan 1,5 år min lilla pojke! o den 20 juni så fyller elliots kusin Ella 2 år!


grattis bror till studenten!

igår tog lillebror studenten! GRATTIS!!!!


o igår hade min farmor o farfar sin 60 åriga bröllopsdag! helt otroligt att man kan hålla ihop så länge.. i mina ögon verkar det väldigt s¨vårt just nu!
farmor var alltså 20 år då dom gifta sig med andra ord, eftersom hon fyllde 80 i onsdags!


idag är det sveriges nationaldag... har jobbat, me har gått ganska fort tack o lov!
haft mycket trevligt o tänka på så! ;)
hoppas morgondagen blir som tänkt, längtar iså fall som en tok!

ska väl snart lägga elliot för o sova.. hoppas han somnar snabbt o "smärtfritt" bara!

har väl inte så mycket mer o skirva.. emil var hos den där tjejen idag när jag jobbade... så är väl ganska avgjort vart detta kommr sluta!
men jag är likförbannat glad ;) fick ett trevligt samtal nyss ;) det var trevligt!

100 jobbiga frågor

1. Vad är klockan: 22:14
2. Vilket namn står på din legitimation: Erika
3. Smeknamn: hahha oj, ja det beror väl på VEM man pratar med ;)
4. Vad heter dina föräldrar: Lena o Mats
5. Antal ljus på din senaste tårta: hade nog inga ljus..
6. Husdjur: två katter o en hund
7. Hårfärg: brunt
8. Favoritfärger: svart, lila
9. Piercing: tungan, men funderar på o göra en ny, ev två
10. Tatuering(ar): tre, nacke, fotknöl o sidan mage
11. Födelseort: Östersund
12. Bostadsort: Växjö (grimslöv)
13. Nuvarande bostad: 1½ plans villa
14. Har du varit kär: Jaaaa
15. Har du varit i någon annan världsdel:Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch: nej, hopaps jag slipper det också
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): öh, vilken störd fråga
18. Kaffe eller glass: GLASS!!!
19. Snuttefilt eller kramdjur: hehe föredrar nog NÅN att kramas med
20. Salladsdressing: Rhode Island
21. Färg på strumporna: dom jag har nu är gröna
22. Lyckotal: vet inte, 8 tror jag
23. Favoritfilm: SVÅRT, finns många bra 
24. Favoritcitat ur en film: ingen aning 
25. Bästa semestern: knappt aldrig åkt på semester
26. Favoritmat: får nog bli lassagne med mycket ostsås
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Style - vill ha dig igen hehe
29. Tandkräm: minns ej vad den heter
30. Favorit TV-program: Greys anatomy <3
31. Favoritrestaurang: där dom KAN laga god mat
32. Favoritfågel: ingen aning.. småfåglar kanske?
33. Tycker inte om: ha huvudvärk som jag har nu.. o VÄNTA
34. Sport att titta på: ingenting, är tråkigt bara
35. Snabbmatsrestaurang: max eller sibylla.. beror på humör
36. Senaste sjukhusvistelse: förlossningen för 1,5 år sedan?
37. Favoritdricka: beror på när, var o hur.. vatten, cider, dricka
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: har inget sovrum just nu, sover i allrummet på övervåningen.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: en gång på teorin, en gång på uppkörningen, men då kostade mitt körkort bara 4000kr också ;)
40. Vem/var är du om 10 år: ingen aning, kan nog va precis vart som helst!
41. Vem fick du senast e-mail från: ingen aning.. skräpmail
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nopp ;)
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: blir nog ica, försöker o inte ha kreditkort!
44. Vad gör du när du är uttråkad: sitter vid datan
45. Fras/ord du använder (för) ofta: VAAAAAAAD ;)
46. Vän som bor längst från dig: JOhanna i Luleå
47. Vad retar du dig på: folk som inte kan köra bil, o som inte plockar ur sina varukorgar SJÄLV GAAAh o dom som ska retunera saker för typ 10kr! WHY????!
48. Det bästa du vet: min son, träffa nytt folk, sommar/vår, kärlek, närhet mm mm mm
49. Läggdags: oj, senaste veckorn inte innan 02.. hm..dålig vana!
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: ingen aning..
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: får väl skriva som Åsa o Bejka, hade ingen aing att man skulle skicka det tilll nån..
52. Vad är klockan: 22:24
53. Favorit Beatle: va?
54. Favoritspel: svårt.. wii är skojj men länge sen jag spelade
55. Favoritfilmmusik: OJJJ, beror helt på humör!
56. Skostorlek: 39
57. Syskon: Lillebror
58. Favoritpålägg: olika, oftast ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: beror nog på.. kanske nått med barn!
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: svårt, beror ju helt på situationen
61. Bästa bok du läst: många bra! älskar verklighetsbasserade böcker!
62. Är du Internetberoende: förmodligen eftersom vi var tvungna o köpa mobilt bredband, o köpte en router till den fr att BÅDA skulle kunna surva samtidigt ;) så ja, förmodligen hehe
63. Favoritdjur: katter är mysiga, men ja, allt utom äckliga små insekter o sånt
64. Gillar du snö: mysigt om det är RIKTIG ordenltig vinter med mycket snö
65. Favoritglass: äter sällan glass, men kanske vanilj
 66. När köpte du något åt dig själv sist: hm.. två dvd filmer idag, iof betalade emil..
67. Är du långsint: ibland
68. Favoritgrupp/artist: OJ, svårt
69. Vilken är din bästa egenskap: jag är snäll, lätt o umgås med, ärlig
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: oj, ingen aninig, försöka lösa alla problem
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: nej
72. Vad gör du i sommar: jobbar, förutom 4 veckor d¨jag har semester, får se vad jag gör då. blir iaf en sväng hem till jämtland!
73. Mest intressanta stad du varit i: ingen aning.. knappt varit nånstans
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: hahahah ingen aning
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: ja man ska aldrig sluta förvånas över andra människor, det får räcka som svar
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Emil
77. Favoritgodis: ingen aning, choklad kanske
78. Spelar du nåt instrument: nopp
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: ingen, men snowboard är skojj
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: just nu, det är hemligt!
81. Vilken film såg du på bio senast: var nog i somras, en fruktansvärt dålig film som jag inte minns nu
82. Senaste köpta skiva: minns ej
83. Roligaste konserten: länge sen jag var på konsert., gillade tiden då jag o åsa var iväg på konserter! *saknar*
84: Bästa känslan: att va kär o glad
85. Samlar du på något: hahah nä, men man kan undra eftesom hela vårat hus ser ut som en soptipp haha
86. I sånt fall, vad: haha skärp?
87. Är du feminist: vet ej.. orkar inte bry mig om politik, men visst, kvinnor ska ha samma lön som män om dom utför samma arbete
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: HAHHAHA ingen aning *försöker föreställa mig som ett instrument*
89. Favoritskiva: ingen aning
90. Bästa kompis: ???? mina vänner jag har
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: ingen aning, beror väl på VEM som man träffar på stan ;)
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: min huvudvärk o att emil spelar poker o lär göra det halva natten
93. Favoritlåt: va mycker musikfrågor hela tiden
95. Har du en mobiltelefon: Ja, har inte alla typ det?
96. Vem är du kär i just nu: jag vet inte?!
97. Vad är det vackraste som finns: min son
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: rymden
99. Är du homo- eller bisexuell: ja du.. hetro kanske?
100. Vad är klockan nu när du är klar: 22:35

grattis farmor

idag fyller min underbara farmor 80 år! grattis grattis!
o idag är det precis 4 år sedan jag tog studenten! helt otroligt va tiden gått fort!
på fredag tar min lillebror studenten, så nu är han stor hehe =)


jobbade min första dag idag igen, efter min lediga vecka! varit segt, stressigt o en del folk.. men gick ju endå!
ledig imorogn igen, sen jobb fre, lör, sön, mån, ons, tors! puuuh!


annars så är det väl som "vanligt", inte hänt så mycket mer..
kollade nyss på greys anatomy, måste va världens bästa serie! helt underbart bra!
o är ju såååå sjukt spännande! gråter nästan till varje avsnitt, hahhaha så bra!


har iaf varit en bra dag idag! =) kände mig glad idag på jobbet, trotts att min rygg bränner! gud va röd jag är!

RSS 2.0