börjar bli väldigt väldigt less nu..

börjar bli väldigt less nu på att va förkyld, eller ja, det måste va allergi, så hoppas provsvaren kommer innan 14 dagar!
genomtäppt i näsan och hostar o snorar! blir ju sååå trött av det också, får ju ingen ork, o jag måste ju ha ork om jag ska bli klar med allt! o det börjar bli ont om tid nu ocskå..

jobbar imorgon och torsdag, sen ledig en vecka, o sen tre sista jobbdagarna innan 4 veckors semester! sköööönt, men kommer ju ha fullt upp i vilket fall, så vet inte om det kommer va direkt avkopplande :/

la ut kattungarna på blocket igår iaf, så hoppas jag får bort dom, annars vettefan va jag ska göra, kan inte ha 6 katter, o ber till gud att jag inte är allergisk mot pälsdjur nu!

måste föröska få nån ork o ta tag i allt nu, massa samtal o ringa, har lista efter lista med saker som ska göras, men hinner aldrig igenom listerna förrens det är 1000 nya saker!
detta tar kål på mig minst sagt! orkar snart inte mycket mer!
o sen med denna snoriga näsa så blir man ju ännu mer orklös! o sen att ALLT är på samma gång!


jaha, nu tippar dom ut en stor hög med grus på vägen, o så står en lastbil typ halvt in på min uppfart o dom tippar i jord där.. kul, o där ska jag föröksa komma förbi med vagnen strax, ska gå o hämta elliot på dagis strax!
ska gå förbi affären o köpa en glass till elliot! :) det är han värd min lilla ängel!

sen föröska hitta lite energi o få NÅTT gjort här hemma idag!

juni

ska föröska summera vad som hänt senaste tiden, skriver ju som inte så ofta längre..

i danmark slog jag ju min hand, och har fortfarande ont, varit till hälsocentralen o kollat upp handen o hon sa det var en spricka, o igår var jag till röntgen o kollade handen men dom skickade bara hem mig.. hm.. förstår inte vad som är fel med min hand då? för idag gör det ont i handen/armen, men kanske beror på attg jag ansträngt händerna igår när jag o Sita städade i huset..?
men blev iaf klar med övervåningen, vi började putsa fönster, städade ur köksskåpen som jag inte använder o skrapade färg från golvet i hallen, o jag började plocka i tvättstugan.
Fick ihop typ två sopsäckar med skräp! o shit vilken skillnad det blev! nu är det ju nästan rent här ;)
känns som att det komemr gå ganska fort o få klart det sista ändå..men känner mig ändå stressad över det! är ju mycket o göra ändå, o det ska packas o rensas! men ska nog gå bra!

En del samtal o ringa också, men förösker bocka av den listan också!
känns ju verkigen skönt när det är gjort, så man kan gå vidare till nästa sak.


bara en månad kvar tills jag flyttar nu också, ska bli sååå skönt o komma in till stan, så man inte blir så isolerad här ute, o jag kan kunna gå ut o ha kul, cykla till jobbet o träffa folk! blir underbart!

o mån v27 verkar det bli att jag o Elliot börjar åka hemöver! får se vart vi tar en övernattning, har ju katterna med mig också så.. men blir kanske hos morfar, så är det typ halva vägen avklarad :)
behöve rju inte stressa heller så! skulle dock så gärna velat åka hem under krogstråksveckan, men har inte råd med det, o åka upp två gånger.. men vill ju så gärna gå ut med pappa o hans jobbarkompis Anna :P
o sen om pappas fru o barn kommer i slutet av juli så skulle det ju va kul o få träffa dom också!

nu ska jag fixa lite mer hemma.. ringa lite fler samtal, o sen äta GRÖT :P


köpenhamn

sådär, då var det äntligen dax för resan till köpenhamn! :)
åkte till gbg i tisdags kväll, s var där vid 20 tiden, sol o fint väder :) o sen hem till åsa o snacka o packa om eftersom vi skulle åka till köpenhamn kl 07:30 på onsdag morgon! så blev väl typ 4 timmars sömn den natten, men var pigg på morgonen, var ju pepp på resan till köpenhamn!

knäckte första ciderna på tåget :P men så det ska va! heheh skulle varit i köpenhamn kl 11 så då fick man ju ta o dricka där på morgonen på tåget :P
när vi kom fram sken solen o vi fick till vandrarhemmet vi skulle bo på, åsa berättade lite om ställena i köpenhamn!
på vandrarhemmet så låste vi in väskorna o fixade till oss sen började vi gå till festivalområdet... puuuuuh va långt bort det var hahah blev att vi åkte buss, o frööska fatta vilken buss o vart vi skulle hoppa av men det var några snälla danskar som hjälpte oss, tack o lov ;)

gick in på några kiosker o kändes så konstigt att man kunde köpa cider, öl o SPRIT i en vanlig liten kiosk! hahah helt sjukt! men blev ju lite öl som vi drack på vägen! kändes lustigt att gå o dricka systemalkohol mitt på stan, men är väl inge konsitgt med det eftersom det säljs i kioskerna typ precis som läsk!

tog oss iaf till området o löste in oss :)
tjooohooo!
satt i gräset o drack öl, köpte en kanna, vars kanna åsa tog med sin hem sen:P o så käkade vi lite mat och satt o njöt i solen!
lyssnade lite på musiken o väntade :P

Fick iaf se Volbeat som jag hade längtat efter :D sååååååå roligt! men folk är så tråkiga i publiken, dom bara står ju där, men jag hade kul o jag njöt :D
sen var det ju Rammstein efter det, men tog ett ta innan dom började spela! åsa valde att stå på sidan om o jag stod där mitt i publikhavet, mitten ganske långt fram :) men var kul o se dom, nu har jag ju fått se dom också så :)
enligt åsa var det tydligen en heeeeel del folk på rammstein :P

sen när dom spelat klart var jag trött, ont i huvudet (hade bara druckit alkohol under dagen så var nog ganska uttorkad) så hade åsa hitttat en dansk som vi följde med, o dom skulle visa oss vägen in till köpenhamn igen, så fick gå en lång bit, kändes som vi gick flera mil hahah gick till flygplatsen o åkte tunnelbana in till köpenhamn, men var sååå trött o ville bara hem o sova o dricka nått annat än alkohol.
fick tag på cola inne på en kiosk sen o sen gick vi hem o sov!

sov bra där på vandrarhemmet, även omd et var ett rum med typ 60 andra sängar, men var mysigt! kosyade 170kr men det stället kan jag rekomendra :)
frös dock på natten eftersom jag bara hade ett påslakan o sov i, men gick bra!

sen kl 11 gick tåget hem, men var tydigen instället, så ca 10.40 så fick vi skynda oss till ett annat tåg till malmö o sen åka rätt tåg därifrån, helt skummt, men vi hannju med iaf!
såg innan vi skulle til tågstationen att det fanns CAPTAIN MORGAN o cola på burk, o jag letade som en tok efter dom, o hittade det pp sista stället vi letade, längst upp o längst in på en kylhylla hahhaa måste sett sjukt ut när jag stod där o sträckte mig efter dom små stackars burkarna som fanns kvar! så blev två burkar :D

solen har skinit hela dagen o varit sååå skönt! dock brännt mig en del igår i köpenhamn, mn var ju så fint väder så man kan ju inte sitta påpackad massa kläder då!


sitter nu på tåget hem från gbg, så är i växjö typ halv tio ikväll! kommer nog sova gott inatt, är trött o slut nu!

gjorde även illa min hand igår när jag skulle öppna en flaska öl, så slog handen mot kapsylen o är svullen på handen nu så har lite ont fort! :(
o sen min förkylnign som inte verkar vilja släppa :(

men fick en POSSITIV o glad nyhet igår! jag fick lägenheten ja ville ha :D så fr.o.m 15/7 flyttar jag in till växjö :D sååå skönt o underbart! en 3a, så elliot får ju ett eget rum :) blir nog jättebra detta!
ska kolla på den imorgon kl 10!


Gillade iaf Danmark, var en mysig stad, men får ta o åka dit igen o kolla på stan mer :)
dock känns det sjukt konstigt att man kan köpa öl, cider, o SPRIT på en vanlig kiosk, sånt som man får gå på bolaget för o köpa här i sverige! :P o att det finns sexshoppar, o strippklubbar o horor som går omkring på stan hhee inte sånt man är van o se direkt! o att allt är så öppen o normalt!

ska bli skönt o sova kväll, är helt slut!

RSS 2.0