ny vecka!

då var det måndag igen då! har varit på inskolning med elliot idag också, men gick inte alls lika bra idag, han var så sur o grinig, me han var grinig som fan igår kväll också!
får se om han somnar tidigare ikväll så han blir piggare imorgon bitti när vi ska upp!
var ner på stan en sväng efter vi var på dagis, åt lite "lunch" på stan o sen hittade jag två par leggings för 29kr st som jag köpte till mig, hoppas jag kan ha dom nu bara. sen fick elliot en svartvit rutig skjorta o en svart vanlig t-shirt! :)

igår, den 15e så var det precis 5 år sen jag flyttade ifrån mitt älskade jämtland och ner till södra sverige, fem år sen jag flyttade hemifrån :P fan va tiden har gått snabbt!
o igår kom pappas fru o två yngsta barn hit till sverige, och jag fick prata med henne för första gången :) hon tyckte det var kallt här hehehe jag sa att jag tyckte det var jättevarmt, men är ju så kvaft här så man är ju helt klibbig!
fatta vilken omställning för dom, dom flyttar från paradiset, är verkligen paradis, till lilla järpen, långt uppe i norden :P måste va en väldigt stor omställning, dom tyckte ju inte ens det var varmt :P stackars dom när det blir -25 -30 grader i vinter!


i fredags blev det inpulsbesök på krogen! men fick det ju betalt allt så, varför inte! vad ska jag göra hemma när jag inte ens kan kolla på tv liksom! men höll mig nykter, drack två drinkar o lite vin, thats it! skulle ju jobba på söndagen också!
var hemma från jobbet på lördagen för jag hade så jävla ont i magen på natten o förmiddagen! :(


tapetseringen av min lägenhet har kommit igång nu iaf! elliots rum är färdigtapetserat och nu håller han på med vardagsrummet, hoppas han hinner klart det idag så man iaf kan ställa tillbaka dom sakerna o kolla på tv ikväll! o så elliot får lite mer yta o leka på!
men elliot har iaf sitt rum klart nu, så då borde han kunna sova där inne inatt!

ska plocka iordning lite mer nu! o fundera lite på hur jag ska fixa min balkong :P är så grymt sugen på o fixa iordning den :D

slut på sommaren?

då öser regnet ner och det åskar o blixtrar! kul väder!
igår va det supervarmt och soligt, men var kanske inte så konstigt det var så äckligt varmt igår då..

har varit två dagar på dagis o inskolat elliot, men går bra, det kommer nog inte bli några problem o lämna honom där! han leker på bra där :)

igår morse kom dom även o skulle tapetsera min lägenhet, så ser ut som en byggarbetsplats i min lägenhet, kan inte kolla på film eller tv för allt från vardagsrummet är ihoppackat till mitten av rummet, så nä det går minnsann inte!
kan sitta i köket, det är väl typ det, o sängen!
men blir nog bra när det blir klart..hoppas det är klart senast tisdag, annars kommer jag nog bli smått irreterad.

sover äckligt dåligt nu för tiden igen.. elliot gör så ja sover dåligt, vaknar massa gånger varje natt, är helt död på morgonen, o sen upp vid 07 på morgonen för att hinna göra iordning oss för inskolningen!
så den dagen jag får sova ut längtar jag tills!
inatt blev det väl kanske 4 timmars sömn o klockan ringde 05:30, men snoozade nästan en timme :S helt död!
idag ska ja även jobba, så blir intressant o sehur trött jag är! sen är det ju kaos här hemma också så man kan ju inte vila eller ta det lugnt som ma vill heller!

har kommit på lite idéer jag ska göra med min balkong, vill bygga en liten "hörnbänk" o sen fixa lite mysigt, så man kan sitta där på kvällarna :)
satt där ute igår kväll med datan, varmt o skönt var det ute!

nä, dax o diska lite så det inte blir så mycket sen idag, o sen borsta tänderna o klä på oss o åka ner till dagis!
blir nog inge utomhuslek idag, regnar ju en del!
sen hoppas jag iaf ett rum blir färdigtapetserat idag, men i denna takt kommer det ta 2 veckor! är bara en person som är här dessutom, o ja,gick ju inte i ultraspeed igår liksom!

nä, dax o byta på lillemann också!

semestern slut o tillbaka till vardagen

jobbade min första arbetsdag igår efter semestern, men gick ändå helt ok, gick ganska snabbt!
jobbar idag o imorgon sen ledig helgen, o barnledig också! så då blir det utgång :D

förstårinte varför jag inte flyttade till stan tidigare, fuck vba det är underbart o bo i stan!
jag trivs verkligen här, jag är nog en stadsmänniska trotts allt..

vad tänkte jag mer på då.. hm.. nu står det still!

verkar som pappa snart får hit sin fru o hennes barn också :D kul! så hoppas dom kanske tar o åker ner till småland o hälsar på mig, det skulle va trevligt :) *pappa nu vet du vad du ska göra*
tycker fortfarande att du ska flytta söderut, vad har du hemma o göra liksom? flytta :)


igår fick jag igång min älskade bas, eller ja, jag fick hjälp, var ju bara skruva lite o trycka till sladdarna lite så fungerade den igen :D gissa om någon blev glad :D JAAAAAG! nog inte mina grannar :P
så nu blir det äntligen lite musik imorgon innan utgång :D
är karloskar-dagarna så kommer nog va en hel del folk ute, kuuul!
jag förstår inte vad som hänt emd mig, blivit helt pepp på o ut o träffa folk! känner nu på en gång att jag fått ett socialare liv, tack o lov! känner mig som en ny människa!


på måndag får jag hem elliot igen, varit barnledig i tre veckor då! kommer bli en omställning då, jag har iaf hunnit bo in mig lite nu i lägenheten, men blir väl annat nu när min lille grabb kommer också , men går nog bra :)

fått till min cykel också, fick såklart hjälp med det också :P fan va jag är dålig, kan ju inget!
o igår så fixade vi låset som inte gick o få upp! så ska strax fixa iordning mig o sen cykla mot jobbet, får se hur lång tid det tar o cykla, är väl typ 4km!

i måndags sålde vi huset också, så nu är det helt klart! är inte längre husägare o känns så jävla skönt! känns verkligen underbart att saker börjar ordna upp sig, även om det blir lite småproblem ett tag till, men jag kommer klara detta, jag vet ju att jag ÄR stark av mig! :)

nä, dax o borsta tänderna o packa iordning o dra iväg :)
solen skiner också o jag känner mig GLAD!

RSS 2.0