onsdag

Elliot är på dagis, o jag ska föröska få nått gjort hemma idag..
måste ladda upp inför imorgon också... börjar bli nervös för morgondagen nu, men hoppas verkligen det kommer gå bra!


satt o läste lite i några bloggar, hittade då en blogg till ännu en puckad fjortis... man blir bara så less, kan dom inte ens försöka tänka lite innan dom slänger ur sig vad som helst?
ta denna människa tex, en tjej som heter (kallas?) Dessie, hon häver ur sig att tjocka människor är egoister.. ÖH?
citerar henne:

"5. Tjocka människor De är egoister! Ja nu är jag jätte elak för att jag dissar tjocka människor, men alltså jag tycker inte om tjocka människor! Liksom det är väl upp till dem om de vill vara tjocka, även fast de vet att det inte är snyggt så de får väl stå ut med att folk kan tycka dem är fula och äckliga, och har sina åsikter! Jag menar, man har ju själv valt att bli tjock? De har ju ätit sig feta och inte rört på arslet, så de får väl skylla sig själva! Dock hatar jag också tjocka människor för att de är egoister, de tänker bara på sig själva. Jag menar, det är farligt för hälsan att vara tjock. Man kan dö, och tänk på vänner osv runt omkring om man dör? Åh.... Blir så sur!"

Märks ju att hon hoppade av skolan för tidigt, eller blev tappad i golvet när hon var liten (ja ännu mindre än vad hon är nu). Sen står hon o försvarar Anna Ankas uttalande om samma sak.. hahhaa
korkade människor!
vet dom inte att det kan va pga sjukdomar, genetiskt osv.. nä, dom anser ju att det inte alls är egoistiskt att bo på gymmet eller stå 10 timmar med blekmedel i håret. säger då bara då, HAHHAHAHA
säger då bara det, tur att denna lilla Dessie inte har några barn, o hoppas hon inte skaffar det på många många år, för då tycker jag ritkigt synd om den ungen! men just ja, med hennes uttalanden om tjocka människor lär hon ju inte bli gravid för oj, då går man ju upp i vikt!

en till sak jag såg på hennes blogg nmär jag skummade igenom den, hon skriver en lista med saker hon ska göra, så står det:
Ett varmt bad
 Använda silver shampoo och göra resten av hygien sakerna
 Dricka coca cola
 Lyssna på musik
Luncha med pojkvännen (Fast jag äter ju inte, bantar!)"

Ännu ett tecken på ointeligens, hon ska dricka coca-cola, men hon kan inte äta lunch med sin pojkvän för hon bantar! hahaha



tur man iaf fått sig ett gott skratt på morgonen..
nu ska jag föröska få nått gjort här hemma, lyssna på lite skön musik och plocka iordning lite och rensa bort skräp och exets saker som han fortfarande har kvar! (ja han lämnade ju det arbetet till mig, att jag skulle behöva få gå igenom alla saker o slänga o rensa saker, tack!)


ett försenat inlägg som inte ville sparas i förrgår..

så hade det gått några dagar till.. händer en del just nu i mitt liv, både framsteg o baksteg.. men jag kämpar på!

fick ju som sagt gjort lite i torsdags, fixade till en "passbit" som skulle sitta under ugnen, sen justerade jag in alla lådorna och satte dit några "täckbrickor" över hålen där man justerar lådorna, sen kollade jag om golvsocklarna passade men icke.. måste låna en hyvel av nån så jag kan hyvla ena delen, sen på den sidan där högskåpen är så varjag tvungen o få högskåpen raka, o det var lätt, bara skruva lite på benen, slå lite, så åkte skåpet in mer motväggen (dock blev det en liten glipa mellan skåpen, men får vara så, syns nog inte så mycket), fick även upp täckskivan på ena högskåpet, så nu är äntligen det gjort också, sen åkte jag på ikea och köpte ett nytt ben till skåpen, så jag kunde stötta upp hörnskåpet som höll på o rasa ihop typ! så var det fixat!
kändes verkligen skönt o fått detta gjort!


sen på torsdagen fick jag besök :) en dag tidigare än planerat! mysigt!
var Elliot-fri i helgen, efter två veckor! men nu blir det två veckor till, i helgen får vi ju besök igen, blir kul :) härliga ungar!


gick igenom lite saker på övervånignen idag.. hittade lite kläder o skräp o skit.. sorterade ut lite som ska slängas, o återigen undrar man varför man samlar på sig SKRÄP?!?
blir nog till o gå igeom det där rummet ordenltigt nån dag, finns säkert en hel del till som kan slängas!

längtar föresten tills jul, vill ha snö, o så massa ljus, så mysigt!
dom har redan börjat sälja julgrejerna på ikea nu, så klart man längtar! funderar på o baka lussebullar innan helgen, vet iaf två som är sugna på det :P

dax o sova nu kanske.. klockan är 00, o man har ju ändå ett barn o kliva upp med imorgon, o kan ändå inte göra så muycket mer uppe ikväll!

ska föröska fixa klart lite mer saker i köket imorgon, sätta upp listen som ska va under överskåpen, så är det färdigt sen!
sen gå o ragga upp en hyvel så jag kan fixa golvsocklarna! måste ju bli klar med detta nångång!
köket börjar bli ganska "ombonat" o mysigt nu, så känns tråkigt o behöva flytta, men men.. what to do?!

sängen nu! natti!


dagarna går o inte klokare för det blir man..

var ett tag sen jag skrev nu.. men inte haft nån tid till det, haft på tok för mycket annat att tänka på.
dels detta med jobbbet, facket, huset, dagis o allt annat också.

måste ju föröska komma frammåt, o inte bakåt, men är så svårt!


är hur som helst arbetsbefriad fram tills "alla parter" kommit fram till en lösning, så får väl se hur lång tid detta tar. Skrev på ett papper o lämnade in på jobbet om just det, att jag är arbetesbefriad tills en lösning hittats.
Kan ju säga att detta är ett helvete, är svårt, o inte alls roligt! o förstår inte hur det kan bli såhär heller.
Allt är sjukt, o man kan inte göra direkt nått åt det!

Sen kommer ju nästa problem, vart ska jag ta vägen, vart ska jag bo, vad ska jag jobba med? ska jag plugga? ännu mer "karuseller" som ska snurra, o som jag måste få koll på.

var till familjerätten i tisdags, men blev väl inte såjättemycket klokare på det, gick väl bra där, men vi kom väl inte direkt fram till några lösningar, båda dom som jobbar där o exet försökte väl övertyga mig om att "varannan-vecka-boende" med elliot inte fungerar nu, visst, det håller hjag med om, men samtidigt, är det MITT problem om det inte fungerar för exet? varför ska jag anpassa mig efter honom, o bli låst pga det?
varannan vecka med gemensam vårdnad eller att jag har full vårdnad o han får träffa honom varannan helg (eller mer om han fixar ett nytt jobb), det är vad jag vill! för då skulle jag inte bli så låst heller!
o såklart får ju exet träffa sin son.
en sak vi bestämmde var iaf att exet ska umgås med elliot iaf en dag till i veckan, efter jobbet! att han åker förbi här och hittar på nått med honom, vilket kommer bli väldigt skönt, så hinner jag kanske fixa lite annat, kanske åka o handla, gå liute på stan för mig själv, ta det lugnt eller nått annat kul.

får se hur det blir med detta underhållsstöd också, har skickat in papprena till FK nu, så får väl se om det kommer in några pengar sen framöver, jag behöver dom ju.



har ju min underbara son, tack o lov, så blir det lite roligare att ta sig igenom detta.. sen Han som jag träffat lite nu, så roligt o mysigt!
Han kommer hit i helgen igen, är väl tredje helgen nu som han är här :) men denna helg är vi barnfria! Sen verkade det som att han skulle komma hit nästa helg med ungarna hans, blir kul, då får elliot några o leka med också! men det är inte förrens nästa helg!


vad har mer hänt då.. försökte få upp fönsterbrädan i köket igår, fick till det tillslut, men var svårt o trixigt, men sen dog ju skruvdragaren, men alla konsoller sitter iaf på plats, o dom två delarna av fönsterbrädan är ihopskarvade! nu ska fönsterbrädan bara skruvas fast i konsollerna, o sen ska det in en skrv till på alla konsoller! sen klart för att ställas dit lite blommor! men får se om jag ens har några blommor som inte dött ;) haha

ska föröska städa upp lite här hemma idag, skicka iväg ett mail till facket och sen skriva en handlalista, så åker jag o handlar efter jag lämnat elliot i stan imorogn kl 14.
måste verkligen få ordning på mitt liv nu, måste klara mig igenom detta, utan att falla ännu längre ner!
dax o göra lite nytta nu! ska föröska få elliot o hjälpa mig städa lite, så har jag det gjort, så slipper jag tänka på det imorgon! ;)

får även se om jag får nått spännande telefonsamtal från jobbet idag eller imorgon!

citat

"Livet är inte en dans på rosor, livet är en dans på taggtråd"

det blev verkligen en D-day idag!

jaha, det där var ju skitkul.. eller inte!
då blir man av med jobbet då! fan!
måste kolla med facket imorgon, för fattar noll av nått! uppsägnignstid? skulle inte jobba imorogn, men jaha, vad händer med min lön då?
skulle bestämma mig till imorogn också om jag 1. säger up mig själv o har två månaders lön (dock står detta ingenstans att jag får så vette tusan), 2. dom säger upp mig.. men då vet jag ju inte om nån uppsägningstid elller nått.
känns ju inte allt för spännande o gå till ett jobb man ska bli av med två månader senare (mamma kollade upp att min uppsägninsgstid är 2 månader), kul o gå omkring där när dom (läs iaf två personer i lednignsgruppen), vill ha bort mig..
fans jävla skit!
väntar på att jag ska få mitt läkarintyg också, på att jag faktiskt MÅR dåligt!

är så förvirrad, vet inte vart jag ska ta vägen, har ingen aning om nått! bara förvirrad till tusen!
fattar inte vad jag gjort för att förtjäna detta helvete?!?!?!

2009 är nog mitt livs värsta år någonsin, lovar, det kommer hända nått mer helvetesskit innan detta år är över! jag vet det!

borde gå o sova så jag orkar upp imorgon bitti, kommer bli en väldigt JOBBIG dag imorgon, oavsett vad som händer där på morgonen kl 08 när jag ringer till facket!


kill me, kill me!!!

the D-day

känns som så.. D-day!
men nu gäller det att jag är stark, måste klara mig, måste va kvar, jag VILL va kvar! men hur ska jag kunna bevisa för dom att jag är värd o va kvar med all min sjukfrånvaro osv?
men vad ska jag annars ta mig till? vart ska jag annars ta vägen?
vet inte ens vart jag vill ta vägen, vet inte ens vad jag vill göra..

min hjärna är som ett tivoli, det bara snurrar runt, runt, runt, runt! när allt helt plötsligt känns bra, så börjar det snurra ännu mer, för jag blir så förvirrad, vet varken ut eller in!
allt bara flyter på, i samma gammla hjulspår, vill inte det, vill att nått nytt ska hända, jag vill också ha nån där vid sidan, som pussar mig godnatt, någon att vakna med, starta om, göra så att familjen växer osv!
men ja, hur ska det gå då?!
jag vill också ha nån att planera semestrar med, åka bort med, ha kul med!

men just nu känns det bara som att jag vill sätta mig o gråta, för allt bara surrar, blir för mycket!
börde fokusera på det vitkigste just nu, o lösa dom sakerna, men vill ju så gärna det andra också!
men är så typiskt mig, jag vill att allt ska ske på en gång, kan inte sakta ner, ta det som det kommer.. men vill det ju för mycket, så jag blir galen nästan!


pratade med exets pappa i telefon en stund igår, han ville höra min version av fredagens händelser också, o sen sa han att dom kommer skicka pengar till exet så han kan köpa en bilbarnstol så vi slipper dessa tjaffs o bråk, o det är ju kanon, då slipper vi byta bilar, men då är ju problemet, vem som ska ha vilken bil, jag hävdar att jag borde ha passaten för jag har elliot mest o den ÄR säkrare för elliot!
men ja, vi får väl se.. dessutom är peggan billigare för exet o köra till jobbet, o som sagt, jag har ändå elliot mest!


kanske borde gå o duscha nu o sminka mig, medans elliot är på dagis! dom skulle ta dagiskort idag, så har några timmar själv hemma idag! så borde ju passa på o duscha o sånna saker då!
o sen förbereda mig inför jobbmötet idag, är livrädd, hoppas min läkare ringer mig snart, så ja kan prata med honom lite förs!
sen efter mötet på jobbet ska jag handla lite, sen hämta elliot hos sin pappa igen!

dax o göra nån nytta eller nått!

då tog mitt liv en helt ny vändning..

det gick fort, jävligt fort, så var mitt liv på en helt ny väg..
jag vet att detkommer bli några helvetesmånader framför mig nu, o det kommer bli fruktansvärt, men jag måste ju ta mig igenom detta nu!
HAN satte sin potatis nu, så nu får det fan va nog! han lär nog ångra vad han gjort, men det skiter jag i nu, han gjorde mig förbannad o utsatte elliot för sitt liv, så då ska man fan inte få det lätt heller!


har ringt en del samtal redan, men massa fler o ringa, men känner mig iaf duktig av detjag faktiskt ringt!
dock är jag livrädd för det ena samtalet! men jag MÅSTE! även om det kommer bli ett helvete för att jag ringt det samtalet, men jag måste!

fick glatt gå med i facket idag också.. vilket inte känns så kul o punga ut 600kr/månaden på..men ja, börjar nog kanske känna att jag BÖR va med där..
men hon sa att då är det a-kassa inräknat plus hemförsäkring och olycksfallsförsäkring på mig! så det är ju bra! då slipper jag ju det hos något försäkringsbolag, iof vet jag inte om jag betalarnått sånt, tror det står på emil, iaf hemförsäkringen, men det är ju inte mitt problem om han inte säger upp sånt! är ju inte jag som lider av det!
sen verkar bilen ska fixas på onsdag! så då kommer jag undan billigare där också! tack o lov!

känns för första gången på LÄNGE som att mina axlar börjar bli lättare, o då är detta ännu bara början! men vet att det kommer bli tungt framöver ändå, men nu ha jag ju iaf börjat lösa saker o ting, förstårinte vrfrö jag inte började med detta tidigare!
ska se om jag lyckas få ut nån annons på blocket på elliots gamla barnvagn bla! så man får in lite mer pengar, för dom behövs!

kännes som att jag börjar simma mot ytan nu, utan att bli nedtryckt igen!
detgör mycket o få hjälp av nån som varit i precis samma situtation o som vet hur allt går till! det är guld värt, o är så tacksam o glad för det!
får se vart allt slutar! :)
ta en dag i taget så blir nog allt bra!

kanske dax o få nått mer gjort, är lätt o fastna vid denna dummburk annars!


några dagar sen sist!

jag blir verkigen förvirrad, o inte lite heller..

jag för dels en typ utskällning om att jag ljuger o har sämre framförhållande än persnen i fråga, för attt han räknar som en kratta med vilken helg jag jobbar o inte, o han hade tänkt o åka till gävle 24-24 okt, o det är min jobbhelg!
fick då höra ett o annat innan han sjkälv kommer på att HAN tänkt fel!
sen hur han kan ha råd o åka bort fattar jag då inte, nu säger han att han får resan betald, o jag frågade om det inte var bättre o ta dom pengarna till räkningarna o elliot då, men det svarad han inte på, så uppenbarligen tycker han det är bättre o hamna hos kronofogden o åka till gävle!
men får väl göra som så då, jag betalar det som drabbar mig, sen får han stå där med inkasso o skit! inte mitt problem egentligen ju, men här försöker man va snäll o fröska lösa detta TILLSAMMANS, men nä, han verkar ju inte vilja så då kan han ju stå där med sina obetalda räkningar, för ja, de flesta står på honom!
det blir kul för honom HAHAHHAHA jävla looser!

sen får jag skit för att jag inte skulle vela få huset klart, för att jag inte gjrode nått i helgen, som det var tänkt (då jag fick besök som skulle hjälpa mig med det), o då menade han på att om han o hans bröder var här skulle det minnsann blivit massa gjort, eller hur!
då frågade jag varför han inte åker hit varje dag o hjälper till då, men inget svar på det, SÅKLART!

o jag kanske inte orkar, för är ju jag som ska fixa allt, hela tiden, själv! jag får kolla upp saker, ta reda på saker, lösa o fixa!
han skulle kollat upp vad reservdelar till bilen kostade, o det skulle han göra för flera dagar sen, men det har han då inte gjort ännu!
så nu får folk jag pratar med på msn kolla det ÅT mig! han fixar det förmodligen åt mig också, för är ju ca 2 veckor kvar nu tills det måste va fixat, så börjar ju bli tight om tid!
o förhoppningsviskommer jag billigare undan då också!

ringde kommunen också, för något är galet fel med elliots dagisavgift o tider.. fick veta igår att dom visst har rätt att va minst 15h/veckan på dagis, att det är typ nån lag på det, o då har ellit många timmar han ska få va där.. o dagisavgiften är ju räknad på våran gemensamma ekonomi, o nu ska den ju räknas på enbart min (hoppas jag iaf, eftersom vi inte bor o lever tillsammans längre), o då kommer jag ha typ 500kr mer kvar i månaden, o det är ju väldigt mycket om man knappt kommer få nå pengar!
ska ringa dom igen imorgon, för såklart var den jag skulle prata med på semester, så får ringa imorgon.

är så förvirrad o glömsk nu för tiden, för det är så jävla mycket jag ska komma ihåg, fixa o lösa, så min hjärna orkar inte med, det blir för mycket!


o igår hände det igen, klev upp ca 10.30 med elliot, o han sov inget på dagen, klockan blev så sent när han började bli trött o kan inte låta honom sova halv fem på eftermiddagen, men iaf, klockan 20 ungefär så sov han i sin säng, men ja, vid 22 tiden kom han gående ut till köket där jag satt! jippi!
gick o la honom igen, men nä, han är klarvaken! han somnade väl om igen vid 01.45 kanske!
kul! jättekul!
detta är ohållbart, elliot måste va mer på dagis så han blir trött o slut på kvällen, så han somnar typ vid senast 20.. han är snart två, o ha ska INTE va vaken till två på nätterna!

känns verkligen som att allt bara trasslas in mer o mer.. 100 olika garnnystan i olika färger, som blandats ihop, o det ska jag föröska reda ut! samtidigt som jag har en som blandar ihop allt igen!

men ett "problem" är ju iaf löst, o det är hunden. sålde henne i söndags, så hoppas dom kommer kunna ha henne kvar också, pappan i familjen var tydligen lite allergisk, men att det gick bra med katten o hästarna dom har, o då borde ju hunden fungera också! så hoppas dom har henne kvar, för hon lär ha det tusen gånger bättre där än här just nu!
men känns så tomt utan henne, känns som att man ska släppa ut henne på morgonen o ta fram mat o fixa, men det behöver jag ju inte längre.. men man vänjer sig väl! dock tomt utan henne, för hon var ju väldigt gosig också, inte bara en jobbig hund ;) haha

ska duscha nu o klä på mig lite kläder, o försöka fixa lite hemma.. sen åka till stan en sväng, måste tanka bilen också!

fredag

idag ska emil ta elliot.. så ska köra in elliot till stan om kanske 2 timmar eller nått sånt!
sitter o äter frukost nu.

dagen började med att jag fick duscha hunden, igen, sen göra rent hennes sovplats, igen! suck!
ska försöka röja upp lite här hemma idag tänkte jag, måste vika tvätten o sen kanske köra igång en till maskin.. kan va smart så man har nå kläder o ta på sig!
men går ju ganska snabbt o städa upp bara man börjar, o sen om elliot är sammarbetsvillig också vill säga ;) haha

nä, kanske dax o börja plocka med nått..

varit lite hurtig idag iaf..

har varit ganska så duktig idag! klev upp, fixade frukost, plockade iordning disken, sen gick vi ut på en 1 timmaspromenad runt byn.. var skönt o komma ut, dock blåste det en del!
sen sov jag med elliot i ca 1,5 timme,o det var skönt!

sen fixade vi lite mjölk o sånna saker så vi kunde göra ugnspannkaka!
städade sedan upp efter middagen, skönt att jag äntligen börjar lära mig att ta tag i det på en gång, går ju såå mycket snabbare!
körde igång en diskmaskin.. blir typ en maskin om dagen nu :S hur jag nu lyckas med det! :S

borde vikt tvätten idag, men får köra ett ryck imorgon o städa upp sånna saker!
elliot ska till emil imorgon, så kommer han till mig på söndag igen!
får se vad jag får gjort här hemma i helgen, mitt mål är iaf att måla klart badrummet sista gången, men bör man ju kunna få klart nått mer i köket också!
sen borde mäklaren nmästan kunna komma hit o ta bilderna..
så vi får ut det på annons snart, för huset måste bort nu! så jag får en sak mindre o bekymmra mig för!

fick även ett brev från familjerätten idag om en tid, den 20 okt ska vi dit, får se om jag får med mig emil dit bara!
men måste ju fixa detta på nått jävla vis, för det fungerar inte o ha det såhär längre nu!
jag blir psykiskt galen av allt skit!

måste få lite ordning nu, hjälp mig kämpa på nu! så jag får börja om mitt liv nån gång!

borde gå o sova nu.. klockan är mycket! för mycket för att jag ska orka göra nått hemma imorgon!
natti!


förkyld o less igen...

varit förkyld nu typ en vecka, men hemma från jobbet ons, tors, fre.. bröt även ihop i tisdags kväll igen.. blir så less!
orkar verkligen inte detta själv, det går bara inte, förstår inte hur jag ska kunna orka det själv heller..
förstår inte hur min tid ska kunna räcka till heller..känns inte som att jag gör annat än o plockar med denna eviga disk, in o ut ur diskmaskinen, plocka upp efter elliot, han drar ut alla sina leksaker i köket..
lillgubben!

har iaf ringt lite samtal, så får vi se vad som händer o sker.. men känns som att vissa inte lyssnar, känns inte som att man får nån hjälp där (tänker på familjerådgivningen..)

känns som att det är en miljard saker jag måste kolla upp, men när ska jag hinna med allt?
måste det ena, o måste det andra! vill bara få slut på alla måsten, visst dom kommer ju alltid finnas där, men just nu känns det mer som jordens belastningar alla måsten jag har, för dom måste fixas, helst igår!
o allt är lika viktigt o fixa, men vart börjar man då?

ska se om jag lyckas få till nått här hemma idag, själv med elliot.. för tror knappast att emil kommer ta sig ork o tid o åka hit, för "Nä, jag orkar inte".. men VA??!?!? vad tror du jag gör då? orkar jag?! va?


vill bli rik, vill ha pengar, så slipper man tänka, då kan man bara leva! så vill jag ha det! massa pengar! någon rik som vill gifta sig med mig? :P
känner mig så splittrad, vet inte vad jag vill, vet inte vad jag ska känna, vad vill jag? vart ska jag ta vägen? vart vill jag bo? vad vill jag med mitt liv? tusen frågor att besvara, men inget svar.. känns som att jag dras mellan miljoner saker, hit o dit! det dras i mig från alla håll o kanter, vilka ska man lita på? vilka är vättiga, o vilka vill verkligen hjälpa mig?
hur ska man kunna veta?
har nog fått väldigt svårt o lita på folk nu, känns som så.. vet ju att de flesta killarna är dumma i huvudet, o svin, o hur ska man då kunna hitta en vättig?


har iaf plockat med disken nu, elliot hjälpte mig som vanligt o tömma maskinen, sen plockade jag i den! elliot leker på golvet nu med sina leksaker!
borde klä på oss o gå ut, gå ut en runda med kiwi också.. borde gå på en längre promenad, tror vi alla skulle må bra av det!
måste försöka få lite mer rutin på saker o ting nu, detta fungerar inte längre.
var föresten en som ringde på Kiwi igår igen, så får vi se om hon vill ha henne.. gör snart vad som helst för att få bort henne, går inte att hon bor här längre.. så hon skulle få det så mycket bättre om hon fick komma hem till nån annan som verkligen har tid för henne!

känns som att jag borde försöka få nått gjort idag, vad som helst! nu får det fan va nog! dax o föröska simma till ytan nu!

RSS 2.0