ännu en rubrik

i måndags var jag till en läkare här i eksjö, o jag fick min sjukskrivning, iaf för två veckor.. sen ska jag jobba två veckor för o sen gå till läkaren igen o se hur det gått..
fick även nå tabletter utskrivna, som jag ska ta vid behov, minns inte vad dom hette, men var nå lugnande tabletter som man även kan sova lite bättre på.

blir några veckor jag varit hemma nu.. men det har ju sina förklaringar.


ska även skicka in en jobbansökan idag, men måste ha nån som kan läsa igenom den o säga om den är bra..
sen skicka! :P
skulle va kul om jag fick det jobbet, skulle va skönt. dessutom är det heltid o förmodligen bara dagtid o mån-fre! vilket skulle va helt perfekt!


är lite "barnvakt" idag, R´s ungar är hemma med mig idag, så blir intressant o passa tre stycken monster idag, lär ju va helt död ikväll! men blir kul, mysigt!
Är greys anatomy ikväll, så det SKA jag se ikväll :P


sen om två veckor på helgen är det julbord med R och alla barn, det ser jag fram emot massor, blir mysigt! trivs så bra med dom! :) så himla mysiga o underbara!

förstår inte varför alla är på mig o gäller om att jag inte fixar med huset o istället är i eksjö, men vadå, jag kan inte göra nått mer hemma i huset själv.. jag kan liksom inte spika upp listerna själv, o måste köpas mer, o mätas o fixas.. tänker heller inte köra listerna på släp själv, vägrar köra med släp, då lär jag köra över nått som inte ska köras över.
o har ju faktiskt fått en hel del gjort i köket senaste veckorna, men har ju ingen energi, men fick lite energi o då fixade jag lite saker!
sen att alla verkar gnälla på att jag köpte nya skåp o så till badrummet, men det var det värt, la 1000kr på badrummet o det blev mycket bättre, mer enhetligt o fräschare, o det kommer påverka, det vet jag!

ska nog testa o lägga ut huset själv på typ blocket sen.. kan ju gå, men då måste man ju frånsäga sig allt som kan gå fel osv.. så man måste ju läsa på lite hur man gör en husförsäljning rätt!

skit samma, orkar inte bry mig när alla tjatar o gnäller! kanske det som bidrar till att jag skiter i det o inte orkar..
får se vad exet tänker göra i huset också, verkar som att hans föräldrar kommer ner nästa helg, så då skulle han ha elliot sa han!

nä, kanske dax o göra iordning lite, plocka i disken i diskmaskinen o börja förbereda inför lunchen!

 


otroligt hur man kan överleva allt skit

ja, det är fan otroligt hur man orkar överleva allt skit som hela tiden kommer.. att man orkar, men det gör jag ju egentligen inte.. för det tar ju stopp, o jag bryter ihop!

ska prata med min läkare sen idag, får hoppas han kan sjukskriva mig, för jag orkar verkligen inte med detta mer!
jag kan inte fungera med allt detta runt mig, jag får panik, jag vill bara gräva ner mig o gråta!
finns inte mycket i mitt liv som jag känner muntrar upp mig längre.. är jobbigt o föröska fungera då!


har ont i magen, sover dåligt, förkyld hela tiden, trött som en gnu, nedstämmd, orklös.
men sen kommer det ju även dagar då jag känner mig bättre, men allt växlar ju hela tiden, o det är ju inte bra det heller!
är väldigt svårt o fokusera när allt runt en bara snurrar, runt, runt runt!


ska sova sen med elliot, han sov väldigt dåligt inatt och jag med! o sen ont i magen på det! blä!

några dagar till..

i fredags fick jag o elliot besök igen, mysigt :) så underbara ungar, är så kul när dom kommer på besök, full rulle, men ooooooooj va trött jag blir hehe! men det är det värt!

åt våfflor till middag  fredags, det gillar ju ungarna! :P
i lördags var vi på stan en sväng, åt lunch på kinarestaurangen, mysigt!
hyrde filmer o kollade på också!

sen i söndags åkte jag o elliot med dom till eksjö, så är här nu! kul o se hur dom bor!



snöade lite ute idag, mysigt! läntar tills vintern o snön nu! blir kul! o blir ju första vintern som elliot kommer kunna va ute o leka ordentlgit i snön också! :)
åka pulka o leka i snön!
men lär ju ta ett tag till innan det är tillräckligt med snö ute för o leka i!


vad har mer hänt då.. håller på o blir förkyld, har ingen ork till nått, helt slö o trött.. lite förkyld, men bryter väl snart ut antagligen! kännermig lite nere, vill inte gå o jobba på fredag, inte så som dom har behandlat mig.. hur kul är det o va där då liksom..
elliot sov föresten hela natten i egen säng inatt, så skönt! o natten innan typ lite mer än halva natten! så får hoppas det blir hela natten inatt igen! skönt o få sova ostört!
får bara hoppas att det går o få honom o sova i sin egen säng sen också ;)

ikväll ska jag kolla på Greys Anatomy, var typ tre veckor sen jag såg det sist..

hejhopp!


RSS 2.0