ett väldigt givande samtal mellan två personer!

ja jag kanske är ett svin, men tro fan att inte hela sanningen kom fram självmant! visste det! visste att det var nått han undanhöll, o oj va rätt jag hade!
borde insett på en gång,... är ju fan inte dum! men det är kanske det där som räknas som "tycker om", som man tycker om sina vänner.. han drog upp ett exempel, typ som att jag "tycker om" bejka!
men kanske sådär man känner inför sina  vänner?

Tjej säger:

jaha så var det reklam


Kille säger:

ok så du kommer tillbaka?

när det blir reklam?


T säger:

nu

är det reklam


K säger:

ja men det är väl trevligt


T säger:

hehe!


K säger:

får hoppas på mer reklam


T säger:

du e för go du!


K säger:

hehe man gör vad man kan för att påverka tv


T säger:

mm förstår att du blivit lite förtjust


K säger:

ja jag är det


T säger:
mm jag gillar dig med, ( har ja ju sagt)

K säger:

mm jag vet


T säger:

hehe!



dom har kännt varandra en vecka!!! Fyra år verkari nte betyda nått!!


Hot N Cold

lyssnade på radio i köket nu på kvällen då vi stod o lagade mat o Katy Perrys låt HOt N cold spelades.. o då slog det mig, oj vilken perfekt låt för o beskriva våran situaton just nu!


"You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak

Crypticly

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh (used to laugh) bout nothing (bout nothing)
Now your plain (now your plain) boring (boring)

I should know (I should know)
you're not gonna change (change)"





vet inte vad jag mer ska skriva... vet varken ut eller in just nu! life is a bitch, get use to it!

jag är apatisk

jag bryr mig inte! jag har slutat fungera! jag har sagt upp mig från omvärlden!

elliot ligger o skriker på sängen bredvid, jag bryr mig inte!

från 100-0 på två sekunder!

ja då var det SLUT!!
så enkelt var det för hionom o lämna mig, säga att han inte vill ha mig längre, att jag var värdelös o bara sårar honom!
allt jag bad om var två små små saker, som verkade va så jävla svåra att ta in o göra.. två små jävla saker som vem som helst skulle klara!

o så jävla smart av honom o säga det precis då min arbetsvecka börjar.. fredagen var lagom kul, o idag skulle jag jobbat, började kl 09. ,em hur i helbete ska jag kunna jobba?? o som om jag bryr mig! varför ska jag ha mtt jobb kvar, varför ska jag bo kvar här?
nu kan jag lika gärna sabba mitt liv totalt istället, har ju endå redan börjat så!
jag är störd, o det tycker emil också! jag vill inte att elliot ska behöva ha ett svin till morsa, vad ska jag ge honom för skev bild av världen där allt fel o dumt verkar va ok o normalt!

emil sa själv att han skulle köra mig till psyk igår, ja det är väl där jag hör hemma! mina gränser är endå överträdda för länge sen, är ingen nyhet! jag är för feg!

lär bli av med jobbet också, eftersom dom inte vet vart jag håller hus.

i eftermiddag kommer min farbror o fru hit, kul o förklara allt, jag ser ut som ett jävla nervvrak, o dom lär ju se att jag är hemma när dom kommer hit (dom skulle komma hit innan jag slutat jobba)..

dax o snyta sig lite till..

jävla skit

jävla skithelvete!


varför kan HAN inte diskutera med mig? nä, istället så flyr han från problemen, bort bort bort! o sen kommer han o säger att jag inte försöker?! WHAT?!


klarar inte detta längre, jag måste bort innan jag blir galen!!!!!!

elliot har feber, emil flydde till en tjej i stan för att "diskutera våra problem" med, o här sitter jag, har druckit lite likör o gråter.. o jag måste passa elliot inatt, o jag ska jobba imorgon! fan va kul!


ska nog försöka stända in mig i nån glasbubbla igen, gå in i nått apatiskt tillstånd.. har ju fungerat förut, så varför inte igen?
det andra alternativet finns inte i min värld.. men i emils värld finns ju inte mitt alternativ.. så hur kombinerar man det på bästa sett? någon kommer ju va olycklig.. o lättast är väl om jag är det..

han stängde iaf av sin mobil efter det han sagt att han inte orkar diskutera detta med mig, jaha, då flydde han igen! får väl bara hoppas att han är hemma innan 10:30 imorgon, skulle dock uppskatta om jag fick göra mig iordning också utan att ha sonen skrikandes runt mig.. vilket händer om man ska duscha när han är själv! eller så tar han toalettborsten, o det är ju inte allt för mysigt..

nä, måste försöka sova nu, om det går.. är trött som fan, men huvudet håller på o explodera av massa tankar.. känns förjävligt o behöva jobba imorgon, är dessutom hela dagen! kommer ju se bedrövlig ut imorgon efter detta dygn!

kanske borde äta nått, men okrar inte göra nått nu.. så blivit två rostade mackor idag, o en kexchoklad! fortsäätter jag såhär kanske jag tappar nått kilo till.. o då kanske han uppskattar min kropp också!

dagarna går

hopp, då var det ettt tag sen jag skrev igen...

tänkte på en sak jag skulle skriva, om en biljävel som jag höll på o köra in i frö att HAN inte kan reglerna!
han körde ut från en parkering, jag kommer på vägen, o han svänger ut, jag får bromsa för honom, han pekar finger åt mig o jag åt honom, o så svär jag lite åt honom! jävla idiot!
finns många nötter bakom ratten i växjö! nått äldre par som BLINKAR höger i en högersväng..som om det inte redan var uppenbart att dom skulle köra höger i den kurvan.. suck!
sen dom som kör 70 på 90 väg.. hallå, håll er på sidan så man kan köra förbi iså fall! GAAAAH!


var på möte på jobbet igår, sen kom emil o elliot in till stan så gick vi på stan ett tag! försökte hitta underkläder, vilket är lättare sagt än gjort!
köpte iaf två Bh:ar, tre trosor, lite smink o lite kläder åt elliot! :)
vi fick även veta igår att emils mamma skulle komma förbi här idag, så vid halv fem hämtade vi henne vid tåget! hon åker hem till jämtland imorgon eftermiddag!


idag har vi grillat,  o se ikväll blir det melodifestivalen! ska bli kul o se vem som vinner!
hoppas dock elliot vill sova inatt, två dagar i rad har han börjat skrika o sova dåligt runt 00 på natten, så då har han fått sova i våran säng..
får se om han snart slocknar, han är trött!


kommer inte på nått mer o skriva... men det från förra inlägget har iaf blivi lite bättre! så vi får se.. jag mår iaf bra!

ja så kan det va

min lillebror var på bal i lördags! =) han o hans tjej var så fina på bilderna, så söta! =) hoppas dom håller ihop!



min låt jag lyssnar på om o om igen nu är:

http://www.youtube.com/watch?v=sPoaGN5aEt0   älskar denna låt!!


har jobbat hela helgen.. har dock varit ganska skönt o komma hemifrån lite! dock varit trött, inte kommit i säng o sovit förrens fram mot 02 på natten i flera nätter! sen upp runt 07.30..


vet inte vad jag ska skriva..
är så mycket helt tiden! massa skit på jobbet med en arbetskamrat, emils jobb är stört i huvudet, han skulle jobbat eftermiddag denna vecka enligt hans schama som dom gjorde om i torsdags.. o han kan inte jobba eftermiddag för då kan ingen hämta elliot på dagis! o det tog han upp med sin arbetsledare i torsdags, o han skulle ringt emil i fredags men icke!
så idag fick han sjukanmäla sig för hans arbetsledare inte hade talat om vad han skulle jobba idag.. hur bra är det då? men emil fick tag på honom idag så han ska jobba förmiddag denna vecka.. men emil har ju ingen lust o gå dit.. dom kan ju aldirg bestämma sig med schemana, o dom vet att han inte kan jobba eftermiddag! suck!

sen är det ju allt vanligt, lång historia somjag inte tänker ta här, o inte svara på heller om nån frågar!
vissa vet vad det handlar om, o är ju inte direkt någon nyhet vad detta handlar om!
kott o gott, jag är inte som andra! man skulle kunna kalla mig störd av nått slag, de mest sjuka sakerna är normalt i min värld! hur kan det vara så? vad gör jag för fel, varför är jag inte normal, som det så fint heter!
varför är emil så snäll o fin, o jag är den dåliga o smutsiga? för är ju precis så det är..

finns så mycket som folk inte vet om mig, o som skulle förvåna så många, jag är ingen ängel, o har aldrig varit!
är ett under att emil inte lämnat mig! det är verkligen ett under! förstår inte varför han inte gjort det.. men kanske är det så att vi två verkligen hör ihop. för måste ju va nått sånt! älskar honom så otroligt mycket, vet att det är vi, men sen kommer allt annat o kör över en...

idag gick en fönsterruta sönder (bara innersta glaset), emil gjorde två svarta streck på vägen o brännde däcken lite..
jag är aggresiv, jag är ett monster! eller så bor det ett monster i mig kanske!
vet inte vad vi ska ta oss till?


vi har aldrig tid tillsammans, bara vi två, senast var i dec då vi åkte o handlade själva utan elliot (som då passades av hans farmor o farfar), o innan det var det i somras.. då vi var ut på krogstråket, o vi kollade på bio en kväll (som för övrigt var bland det sämsta jag sett).

nä nu ska jag tvätta bort det sista av mitt smink som inte gråtits bort.. o sen lägga mig i sängen o fortsätta där...


måndag

har varit konstigt väder idag.. igår kväll började det regna.. sen idag var det mulet men endå sol på förmiddagen, sen vid 13 tiden så började det hagla, lät som att någon kastade sten på fönstrena, o så regnade det.. sen slutade det o blev sol!

har iaf börjat gräva för en liten rabatt på framsidan.. men måste sätta ett snöre så det blir rakt.. men har iaf börjat gräva.. får se om jag hinner lite mer imorgon, svårt med elliot med sig bara då han vill springa ut i gatan.
sen måste jag komma på hur vi ska göra med kantsten, hittade inga på mitt jobb.. så får se hur vi löser det!
måste få ner dom där blommorna snart, innan dom har vissnat helt haha

sen har vi varit i stan idag också, bytte däck på bilen då viinte fick upp bultarna själv.. 300kr skulle dom ha för det! sjukt!
köpte lite kläder, strumpor till oss, en dragkedströja till emil o en tröja till emil.
sen bytte vi ut en sifferklocka, o köpte en annan, som var billigare o dessutom så vi skulle ha den! s¨nu måste vi sätta upp den!

imorgon ska emil tatuera sig! hehe ska bli kul! undrar vad han tycker om det :P hoppas det blir bra bara!

nu ska jag sova!  får hoppas elliot sover bättre inatt, fick sova i hans säng från 05 imorse fram till 09! lagom ont i benen har man då!

suck

skrev ett ganska långt inlägg igår, o så var jag nästan klar... o då stänger datahelvetet av sig!
orkade inte starta andra datan o skriva om allt.. så får väl göra det nu igen då!


var o köpte lite trädgårdssaker för nån dag sen, krattor, jord, blommor, så nu ska vi försöka fixa en trädgård.. hur det nyu kommer se ut haha
måste införskaffa oss en gräsklippare också, börjar bli långt gräs här nu, nästan pinsamt då alla andras gräsmattor är klippta haha
sen börjar arbetet med at försöka fixa till gräsmattan, döda mossan o sen få det fint!

har brännt så mycket pengar de senaste dagarna, men mycket är ju till huset.. så då är det ju endå lugnt!
vi har börjat skriva ner altl vi handlar nu, så vi ska ha lite bättre koll på vad våra pengar försvinner på.. så kan man ju se hur man kan spara pengar också!

började med vårat sovrum i går eller om det var förrgår (minns inte längre), rev ner tapeten o tog ut massa skräp som var där inne.. o sorterade upp verktyg o annat grejs, så nu har vi det iaf sammlat i kartonger!
ska försöka få nått mer gjort där...men tar tid, men ska bli skönt när det är klart! dock kommer ju det gå fortare denna gång med väggarna då vi sätter upp easy covern på en gång utan att först försöka få bort ALL tapet! men är ju annat som ska fixas istället.. så som golvet o taket!
men blir nog bra tillslut!

tog äntligen ork till o fixa lite i köket också.. satte fast luckan på diskmaskinen, var lätt som en plätt.. vet inte varför vi inte gjrot det tidigare! sen fixade vi även en luckbit som skulle sitta vid diskbänksskåpet!
två saker mindre med andra ord.



vi varpå ikea idag också.. elliot råkade få en helkroppsspegel över sig igår, o den gick ju sönder över honom.. stackarn! som tur var så fick han inget glas på sig! så blev till o köpa en ny spegel.. o så blev det lite annat också, som alltid då man är på ikea! frågade även varför våran taklampa inte vill fungera, men fick ett nummer till en som vi ska ringa imorgon o fråga, så hoppas han kan hjälpa oss, börhar bli segt nu utan taklampa i köket.. gissa om det är mörkt på kvällarna....
köpte några fler saker till elliots rum, lite backar till leksaker, en liten lampa vi satte upp vid hans myshörna, o sen en läslampa tll sängen! åkte även o köpte en liten stereo till elliots rum, så han kan lyssna på bäcker, muski osv!
sen köpte vi lite saker till oss själva också!

har även städat undan lite till idag, plockade bort lite skräp o skit från byrån i hallen, så ställde vi dit en lampa vi köpte på ikea, ska väl försöka lägga i alla lakan o handdukar i byrån nån dag, så det slipepr ligga i kartonger..

imrogon ska jag se om någon däckfirma kan byta däck på våran bil, vi skulle göra det då vi tvättade bilen, men gick ju inte få upp bultarna, så är ju illa tvungen att ta den till en verkstad.. men ska be dom intre dra åt dom allt för jävligt, så vi kan byta däck själva nästa gång! hade inte haft en chans att kunna byta däck om vi får punka, hade fått ringt en bärgare, o så ska det ju inte va!
ska även försöka plantera ut blommorna vi köpte, så vi får det lite fint på tomten! får hoppas elliot är sammarbetsvillig bara, ¨så jag kan fixa det när emil sover, så får han sova i lugn o ro också om vi är ute!
han jobbar natt denna vecka nämligen!

vi funderar även på om vi kanske ska ha skjutdörrsgarderober i hallen, blir nog kanske bäst så.. men vi får se.. är ju ett senare projekt, även om det skulle va skönt o få det fixat snart hehe!

nä, nu ska jag göra mig iordning, klockan börjar bli mycket! hoppas elliot sover bra inatt, så man får sova!

RSS 2.0