semester

i torsdags var jag o elliot upp till min farmor och farfar och hälsade på! :) där var även min kusin från sthlm o hans fru och lilla flicka! var kul o träffa dom alla, o elliot fick ju då träffa sin tremänning :)
var där hela dagen, åt middag där, blev älgfärsbiffar med potatis o sås, farmor vet att jag gillar det :)

åkte en liten sväng förbi undersåker när jag skulle tillbaka till stan, jag vill fortfarande gå in i mitt barndomshem o kolla.. men får bli någon annan gång!

igår var jag mamma o elliot på Frösö zoo :) elliot var såååå fachinerad av alla djuren, speciellt aporna, tigrarna och lejona gillade han:) o girafferna som inte var riktiga och zebrorna :P
var där i ungefär 3 timmar, sen bestämde vi oss för att gå tillbaka till stan, så blev en liten promenad på ca 4 km :) elliot sov i vagnen, helt utslagen :P hehe
sen åkte vi o handalde mat på ica maxi, och elliot sprang runt som en tok, sen hem o åt, sen skjutsade jag mamma och hennes fd jobbarkompis o man till campingen så var domdär hela kvällen!
emelie kom då ner o hälsade på mig :)

idag så ska vi ut på stan igen.. min pappa o lillebror kommer in till stan, så ska strax göra mig iordning. Mamma har tagit med sig elliot till affären nu, så dom kommer nog strax tillbaka!

tre dagar kvar här, sen bär det av hemmöver igen! förbi morfar o morbror i dalarna på nervägen! får se hur lång tid det tar o köra ner.. men mamma följer ju med så blir ju inte lika jobbigt o köra då om man är två som turas om.
hoppas bara detinte är supervarmt, för nu åker vi ju på dagen!

o på torsdag får jag nyckeln till min lägenghe :D så då blir det o flytta! puuuuh, kommer va helt död, men sen är det gjort, o då kan man koncentrera sig på o få huset rent o städat!

nä, duschen nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0